Curs ASTROLOG
COD COR: 514902

Grupă în curs de constituire
Locație: Calea Manastur nr. 21

Ocupaţia de Astrolog presupune desfăşurarea unei activităţi în care relaţionarea cu oamenii este primordială şi fundamentală, acest lucru presupunând într-o  măsură foarte mare abilităţi de comunicare în relaţia cu persoanele care solicită o consultanţă astrologică, cât şi activităţi legate de practicarea şi promovarea astrologiei. 

 

Astrologii îşi pot desfăşura activitatea în cadrul cabinetelor de consultanţă, în massmedia, în compartimentele de selecţie şi recrutare de personal, în cabinetele de orientare profesională, în centre de formare profesională şi unităţi de învăţământ. Astrologii calculează şi interpretează astrograma asigurând trecerea de la informaţia generală la cea cu caracter particularizat, modulată pe individualitatea şi unicitatea fiecărui individ. Principalele activităţi desfăşurate de Astrolog sunt: analizează poziţia, mişcarea şi interacţiunea dintre planete, case şi zodii; realizează astrograme; interpretează astrogramele; transmite concluzii; oferă îndrumare în modelarea comportamentală.

Competenţe dobândite în urma cursului:

1. Utilizarea calculatorului;

2. Procesarea datelor;

3. Întocmirea astrogramelor;

4. Realizarea horoscopului individual;

5. Consilierea privind modelarea comportamentală;

6. Întocmirea horoscoapelor pentru persoanele juridice;

7. Alcătuirea horoscoapelor generale;

8. Realizarea prognozelor generale.


Cursul este autorizat ANC.


Condiţii de participare:
 studii medii
Durata cursului: 45 ore
Locul de desfăşurare: Cluj-Napoca,Str.Calea Manastur, Nr. 21,Mansarda


Descarca aici: Fisa de inscriere 
Trimite fisa pe e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 
sau pe adresa:Str.Calea Manastur, Nr. 21,Mansarda, 400372, Cluj-Napoca, Judetul Cluj