PREZENTAREA PROGRAMULUI DE SPECIALIZARE
EXPERT ACHIZIŢII PUBLICE
COD COR 214946

Grupa in curs de constituire

 

Expert achiziții publice este o ocupație necesară în vederea aplicării corecte și consecvente a tuturor prevederilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achiziție publică și/sau a acordurilor de către autoritățile contractante. Expertul achiziții publice are capacitățile și abilitățile necesare pentru a identifica și evalua corect cerințele legale și condițiile speciale din acest domeniu. Cursul are un pronunțat caracter practic si tratează  întregul ansamblu de procese pe care le presupune o achiziție, de la planificarea resurselor si pana la finalizarea derulării contractelor de achiziție publica

Expertul achiziții publice are în principal următoarele atribuții: aplicarea corectă a legislaţiei în vigoare în domeniul achizițiilor publice; elaborarea strategiei de achiziţii publice; principii in elaborarea cerințelor de selecție si elaborare a caietului de sarcini; întocmirea dosarului de licitație publica; derularea procedurilor specifice de achiziție publica; gestionarea contestaţiilor formulate în procedura de atribuire a contractului;  evaluarea ofertelor depuse, atribuirea contractului de achiziție publică, gestionarea contractelor etc.


Unităţile de competenţă dobândite în urma cursului:

1. Analiza legislaţiei aplicabile
2. Elaborarea documentelor de specialitate
3. Negocierea în cadrul procedurilor de atribuire
4. Acordarea consultanţei de specialitate
5. Planificarea achiziţiilor publice
6. Derularea procedurilor de atribuire
7. Finalizarea procedurilor de atribuire

 

Condiţii de participare: învăţământ universitar
Durata cursului: 54 ore
Locul de desfăşurare: Universitatea "Bogdan Voda", Cluj-Napoca, str. Grigore Alexandrescu, nr.26A

Cursul este autorizat ANC si se finalizează cu certificat de absolvire emis de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi Ministerul Educației Naţionale.

 


Descarca aici: Fisa de inscriere 

Trimite fisa pe e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

sau pe adresa: Str.Calea Manastur, Nr. 21,Mansarda, 400372, Cluj-Napoca, Judetul Cluj